bruidsreportage

info

portretfotografie

Ik ben Jim Versteeg. Ik fotografeer reeds 27 jaar en bied jullie mijn diensten aan.
Ik werk vanuit Kampen maar mijn werkgebied is echter geheel Nederland en als het even kan: de hele wereld.

Mijn digitale fototoestellen zijn twee Canon EOS 7D's en 3 f/2.8 lenzen. Aangevuurd door de ideeën in mijn hoofd zijn de mogelijkheden eindeloos.

Als je iets met me wilt bespreken kan dat via contact.

Bruidsreportage,
portretfotografie,
dans en muziek,
bedrijfsfotografie
kunst

Jimīs Fotoproducties
Kerkstraat 2
8261 BC  Kampen
06 44900464
KvK 01110196 0000
contact

architectuur

muziek en dans

diversen
Graag wil ik jullie mooiste dag ook zo mooi mogelijk vastleggen. We nemen van te voren alles door, zodat ik op de juiste plek en het juiste moment emoties en herinneringen kan vastleggen.
Wil jij je portfolio uit-breiden of met de hele familie op de foto, geen probleem. In eerste instantie doe ik de fotoīs op een af te stemmen locatie, om-dat ik nog bezig ben een studio op te zetten. Ook bedrijfsportretten zijn mogelijk.
Jij hebt een idee? Ik hoor het graag van je. Samen kunnen we er iets moois van maken.
Als u geinteresseerd bent in een fotoreportage van een optreden van een voorstelling is er de mogelijkheid mij daarvoor in te huren. Ik maak dan een DVD met de foto's. Als u een verslag wilt van een voorstelling of een CD met reeds genomen fotoīs, neem dan contact met mij op via de contactpagina.
Van de oudheid tot de toekomst, een grote bron van inspiratie. Ik zet gebouwen voor mijn eigen plezier op de foto, maar wil tevens in opdracht industriële en bedrijfsmatige fotografie uit-voeren.